Torvet 6
8464 Galten
86945155

Koncerter

BIO Huset er et fantastisk rum at afholde koncerter i. Ved den seneste ombygning i 2013 havde vi mulighed for at gøre noget særligt ud af akustikken. I dag er salen indrettet, så lyden er fantastisk både når vi viser film, og når vi omdanner salen til spillested.

Vi har plads til 126 gæster ved koncerterne, så det er intime koncerter hvor gæsterne kommer helt tæt på musikerne.. Blandt de kunstnere vi har haft fornøjelsen af gennem årene kan nævnes; Allan Olsen, Lis Sørensen, Poul Dissing med sønner, Niels Henning Ørsted Pedersen, Henning Stærk, Irsk Folkemusik, skots folkemusik, Anne Dorte Michelsen - ja listen er meget lang. Vi afvikler som regel 2-3 koncerter både forår og efterår.


Nytårskoncerterne med Prinsens Livregiment og div. kunstnere er vores koncert-flagskib. Vi samler omkring 500 gæster til disse meget populære koncerter, som afvikles i Galten Hallen.


Følg med her på hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og tjek plakaterne i BIO Husets vinduer for at følge med i vores koncertprogram.

Herunder ser du alle programsatte koncerter:

torsdag 17. maj

Koncert Jette Torp


U

  torsdag 17. maj

  1t 30min

  Ikke vurderet

  Koncert Jette Torp

  19:30
  U - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  U
  JETTE TORP & JAN KASPERSEN

  Med to akustiske guitarer, gode sange og en stor portion livserfaring i bagagen tager Jette Torp og Jan Kaspersen på landevejen i 2018.

  Da Jette Torp rundede de 50 år for tre år siden, blev hun ramt af den krise mange rammes af, når man er der et sted midt i livet: Hvad nu? Slutter det lige om lidt? Har jeg nået det jeg ville? Hvad skal jeg stille op med mig selv?

  En indre stemme hviskede dog formanende til hende: "tag det roligt Torp, du er jo bare halvvejs!"

  Jette besluttede sig for at fylde kufferten med gode sange og det man ellers har opnået, når man er halvvejs - nemlig 'levet liv' og dermed en masse at fortælle om.

  Sammen med vennen og medspilleren de senere år, Jan Kaspersen, tager Jette Torp publikum med på en rejse igennem et liv og en karriere, der er gået i mange retninger fra store shows, koncertturnéer og CD udgivelser til teater og TV.

  Karrieremæssigt såvel som privat er det gået op og ned, hurtigt og langsomt - som det nu er, når man insisterer på at flytte sig.

  Repertoiret denne aften spænder derfor også vidt. Som Jette Torp selv siger: "mange af sangene er valgt, fordi de støtter op om de historier jeg gerne vil fortælle, mens andre sange er med fordi jeg simpelthen ikke kan undvære dem!"

  Jette Torp: sang & guitar
  Jan Kaspersen: guitar, sang, sax og fløjte

  Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen
  Biografpremiere: Torsdag 8. februar
  Instruktion:
  Skuespillere: Jette Torp & Jan Kaspersen
  Spilletid: 01:30
  Censur: Ikke vurderet