Torvet 6
8464 Galten
86945155

Koncerter

BIO Huset er et fantastisk rum at afholde koncerter i. Ved den seneste ombygning i 2013 havde vi mulighed for at gøre noget særligt ud af akustikken. I dag er salen indrettet, så lyden er fantastisk både når vi viser film, og når vi omdanner salen til spillested.

Vi har plads til 126 gæster ved koncerterne, så det er intime koncerter hvor gæsterne kommer helt tæt på musikerne.. Blandt de kunstnere vi har haft fornøjelsen af gennem årene kan nævnes; Allan Olsen, Lis Sørensen, Poul Dissing med sønner, Niels Henning Ørsted Pedersen, Henning Stærk, Irsk Folkemusik, skots folkemusik, Anne Dorte Michelsen - ja listen er meget lang. Vi afvikler som regel 2-3 koncerter både forår og efterår.


Nytårskoncerterne med Prinsens Livregiment og div. kunstnere er vores koncert-flagskib. Vi samler omkring 500 gæster til disse meget populære koncerter, som afvikles i Galten Hallen.


Følg med her på hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og tjek plakaterne i BIO Husets vinduer for at følge med i vores koncertprogram.

Herunder ser du alle programsatte koncerter:

ONSDAG D. 8. NOVEMBER, kl. 14:00: Karsten Holm m. trio fortolker Leonard Cohen
Tilmelding senest onsdag d. 1. november til:
Lis Sørensen på tlf.: 2311 3593 eller mail: kasserer.galten@gmail.com

lørdag 13. januar

Nytårskoncert 2018


U

  lørdag 13. januar

  1t 40min

  Ikke vurderet

  Nytårskoncert 2018

  16:00
  U - Galten hallen
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  U
  Jutlander Bank og BIO Huset præsenterer Nytårskoncert 2018.

  Prinsens Musikkorps
  samt solist Bodil Jørgensen

  Lørdag d. 13. januar 2018 kl. 16.00 i Galten-hallen (dørene åbnes kl. 15.00)
  Billetpris kr. 275,- Medlemmer kr. 250,-
  Bestilte billetter skal være afhentet i BIO Huset, Torvet 6, Galten senest en uge efter reservationen

  Prinsens Musikkorps fejrer overgangen til 2018 med en helt særlig solist til rækken af nytårskoncerter, nemlig Bodil Jørgensen.

  Der findes ingen andre kunstnere som Bodil Jørgensen. På sin egen skæve, kærlige og hyggelige facon får hun både publikum til både at grine og græde.

  I comedy-sammenhænge er Bodil ikke bleg for at sige alt det, som får folk til at krumme tæer. Hele Danmark har lært hende at kende som hotelværtinden Molly Andersen i TV2-serien 'Badehotellet', og netop nu er hun aktuel som engel i Erik Clausens film 'Aldrig mere i morgen'.

  Som solist til nytårskoncerten vil Bodil Jørgensen vise nye sider af sit alsidige talent. Kan hun også synge, vil nogen måske spørge. Ja, i den grad. På den musikalske side af karrieren har Bodil Jørgensen især høstet succes og kritikerros med sin meget omtalte Lulu Ziegler Cabaret på Café Liva i Nyhavn.

  Ved nytårskoncerten i Galten-hallen vil Bodil Jørgensen og Prinsens Musikkorps få publikums fodtøj til at rocke fornøjeligt med. Sædvanen tro vil koncerten nemlig byde på masser af forrygende, flot musik.

  Det bliver en unik eftermiddag i godt selskab med en unik kvinde og et unikt orkester når Bodil Jørgensen og Prinsens Musikkorps lader champagnepropperne springe.
  Biografpremiere: Lørdag 13. januar
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:40
  Censur: Ikke vurderet