Torvet 6
8464 Galten
86945155

Mirakel - børnefilmklubben


'Filmklubben 'Mirakel' tilbyder gode film til børn.

Filmklubben er opdelt i 3 aldersgrupper med 5 film til hver gruppe. Prisen i 2018/19 er kr. 200,00 for 5 film og har vi løse billetter i overskud, sælges disse på dagen for den enkelte forestilling til kr. 65,00 pr. stk.

Hvert år er der mange medlemmer af filmklubben, der giver udtryk for at dette er et godt fritidstilbud og vi gør alt hvad vi kan for at skaffe de bedste film til hver gruppe i klubben. Det er en helt speciel oplevelse at sidde sammen med kammerater eller familien i en fyldt biografsal og opleve filmene på det store lærred i en billed- og lydmæssig kvalitet, der gør biografoplevelsen endnu større.

Gældende for alle tre grupper:
Alle kan tilmelde sig filmklubben, også mindre søskende, forældre, bedsteforældre osv. Går man ikke på én af de skoler, som udlever programmet, kan dette afhentes i BIO Huset eller på biblioteket.

Vi opfordrer til, at slik, sodavand, popcorn osv. købes i biografen. Vi kan kun holde den lave billetpris såfremt der følger et kiosksalg med hver forestilling.

Programmet bliver distribueret via skolerne i BIO Husets område. Har du ikke modtaget et program, kan det hentes i BIO Huset eller på biblioteket. Programmet er klar lige efter skolernes sommerferie.

Læs programmet for sæson 2018/19 her: Mirakel brochure 2018/19

Billetsalget starter lørdag d. 8. september kl. 11.00 i BIO Huset.
Billetter kan endvidere købes her på hjemmesiden fra lørdag d. 8. september kl. 13.00
Der er ingen planlagte forestillinger på nuværende tidspunkt.