Vi har valgt at følge myndighedernes opfordring til at vi danskere undgår at forsamles i større antal. Biografen holder derfor lukket indtil andet forlyder her på hjemmesiden. For at læse mere klik da her...
Torvet 6
8464 Galten
86945155

Koncerter

BIO Huset er et fantastisk rum at afholde koncerter i. Ved den seneste ombygning i 2013 havde vi mulighed for at gøre noget særligt ud af akustikken. I dag er salen indrettet, så lyden er fantastisk både når vi viser film, og når vi omdanner salen til spillested.

Vi har plads til 126 gæster ved koncerterne, så det er intime koncerter hvor gæsterne kommer helt tæt på musikerne.. Blandt de kunstnere vi har haft fornøjelsen af gennem årene kan nævnes; Allan Olsen, Lis Sørensen, Poul Dissing med sønner, Niels Henning Ørsted Pedersen, Henning Stærk, Irsk Folkemusik, skots folkemusik, Anne Dorte Michelsen - ja listen er meget lang. Vi afvikler som regel 2-3 koncerter både forår og efterår.


Nytårskoncerterne med Prinsens Livregiment og div. kunstnere er vores koncert-flagskib. Vi samler omkring 500 gæster til disse meget populære koncerter, som afvikles i Galten Hallen.


Følg med her på hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og tjek plakaterne i BIO Husets vinduer for at følge med i vores koncertprogram.

Herunder ser du alle programsatte koncerter:

onsdag 10. juni

SVEISTRUP


U

  onsdag 10. juni

  0t 00min

  Ikke vurderet

  SVEISTRUP

  19:30
  U - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  U
  SVEISTRUP

  Koncert onsdag den 10. juni 2020 kl. 19:30 i BIO Huset Galten

  Billetpris 215 kr.
  Medlemmer af BIO Huset 190 kr.

  Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen

  SVEISTRUP har rejst sig og vist sit sande ansigt.
  Kærlighed til soul og funk definerer SVEISTRUPs lyd og musikalske ståsted.

  SVEISTRUPs senest album, 'In Your Face', udkom i 2018. Albummet er produceret af Lars Rahbek Andresen og Søren Mikkelsen og det er indspillet sammen med et ekstremt sammenspillet og sammentømret band, som de seneste år har spillet et stort antal live koncerter.

  'Mine bandmedlemmer har i den grad ofret sig for, at denne udgivelse kunne blive en realitet. De har været med rundt og spille i hele landet de sidst fire år, hvilket har gjort det til et ekstremt sammenspillet og sammentømret band. Den interne forståelse har været guld værd i studiet', siger Jakob Sveistrup.

  Og Sveistrup synger soul og funk som ganske få kan i dette land. Det faktum, sammen med et kompetent band, gør en Sveistrup koncert til en oplevelse.

  Fyns Stiftstidendes Simon Staun skrev:
  "Soultransformation: Sublime Sveistrup er som forvandlet Jakob Sveistrup anno 2005 og 2017 er to forskellige sangere. Glem alt om "Tænder på dig", pop i storcentre og melodigrandprix. Den fynske sanger er gået all in på soulen, har samlet et toptunet band og skrevet en række yderst personlige sange." ... "Han kan synge højt, lavt, dybt, varieret, sørgmodigt, sexet, soulet, poppet og rocket med den største selvfølgelighed."
  Biografpremiere: Onsdag 10. juni
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 00:00
  Censur: Ikke vurderet