Torvet 6
8464 Galten
86945155

Koncerter

BIO Huset er et fantastisk rum at afholde koncerter i. Ved den seneste ombygning i 2013 havde vi mulighed for at gøre noget særligt ud af akustikken. I dag er salen indrettet, så lyden er fantastisk både når vi viser film, og når vi omdanner salen til spillested.

Vi har plads til 126 gæster ved koncerterne, så det er intime koncerter hvor gæsterne kommer helt tæt på musikerne.. Blandt de kunstnere vi har haft fornøjelsen af gennem årene kan nævnes; Allan Olsen, Lis Sørensen, Poul Dissing med sønner, Niels Henning Ørsted Pedersen, Henning Stærk, Irsk Folkemusik, skots folkemusik, Anne Dorte Michelsen - ja listen er meget lang. Vi afvikler som regel 2-3 koncerter både forår og efterår.


Nytårskoncerterne med Prinsens Livregiment og div. kunstnere er vores koncert-flagskib. Vi samler omkring 500 gæster til disse meget populære koncerter, som afvikles i Galten Hallen.


Følg med her på hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og tjek plakaterne i BIO Husets vinduer for at følge med i vores koncertprogram.

Herunder ser du alle programsatte koncerter:

onsdag 6. februar

Dario Campeotto 60 års jubilæum


U

  onsdag 6. februar

  1t 40min

  Ikke vurderet

  Dario Campeotto 60 års jubilæum

  19:30
  U - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  U
  Musikalsk foredragsshov onsdag den 6. februar 2019 kl. 19:30 i BIO Huset Galten

  Billetpris 175 kr.
  Medlemmer af BIO Huset 150 kr.

  Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen

  Denne aften vil salen emme af nostalgi, og scenen gjort ekstra stemningsfyldt.

  Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt i landet lige fra solist med landets symfoniorkestre, til underholdning på plejehjem eller ved moster Odas fødselsdag. Nå ja, så var der naturligvis også det absolutte gennembrud med "Angelique" i 1961, hvor Dario Campeotto blev verdensberømt i Danmark, da han vandt det Danske Melodi Grand Prix i Fredericia. Dario Campeotto blev ikke bare aftenens stjerne, men stjerne for livet - for han er her stadig og har fuld gang i hjulene.

  Ved et hurtigt blik på CPR-nummeret, kan man konstatere, at der ikke bare er tale om ét jubilæum for Dario Campeotto i 2019. Faktisk fylder Dario 80 år d. 1. februar 2019, men som Dario siger "hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, og det holder mig i gang at komme rundt og optræde - og jeg elsker det!"
  Biografpremiere: Onsdag 6. februar
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:40
  Censur: Ikke vurderet

  torsdag 14. marts

  Halfdan, Morten & Mig


  U

   torsdag 14. marts

   1t 40min

   Ikke vurderet

   Halfdan, Morten & Mig

   19:00
   U - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   U
   I samarbejde med Galten Kirke og Brugergruppen Galten Bibliotek præsenterer BIO Huset:

   Halfdan Morten & mig

   Koncert på en måde du aldrig har oplevet før. To af landets bedste performere tager dig i hånden og fører dig ind i lyrikkens spændende verden!
   "Halfdan, Morten og mig" er bygget op omkring 3 danske digtere. En meget kendt, en knap så kendt, og en nærmest ukendt. Deres fælles mission er, at fortælle om menneskelivets mange facetter. Et andet fællestræk er, at Gorm Bull har sat musik til alle digtene, og arrangeret dem sammen med Palle Hjorth.
   Den meget kendte digter er vores allesammens Halfdan Rasmussen. I forbindelse med en konkurrence om nye sange til Halfdans digte, dykkede Gorm ned i bøgerne. Da han kom op til overfladen igen, havde han skrevet en stor bunke melodier. Der er primært fokus på de fantastiske digte, som henvender sig til voksne. Første udgivelse, af en serie på tre, er cd'en "Halfdans 1-2-3, Noget om voksenliv".
   Den knap så kendte, men meget anerkendte, er Morten Nielsen. Morten Nielsen har et stærkt slægtskab med Halfdan, idet de var gode venner, og hinandens kritikere. Det er vedkommende, stærke og smukke digte, skrevet af en ung mand i en krigstid. Morten Nielsen levede et kort, intenst liv fra 1922-44, hvor han under mystiske omstændigheder blev fundet skudt, efter et møde med modstandsmanden Citronen. Gorm og Palle har arbejdet på højtryk, for at bringe den fantastiske digter frem i lyset igen, og i 2018 udkom bogen og albummet "Mit Liv er alles - Morten Nielsen med tidens stemmer"!
   Den nærmest ukendte digter er Gorm Bull. Vi får et indblik i et ufuldstændigt liv med fejl, mangler og skæve betragtninger, som alle helt sikkert kan spejle sig i. Om evnen til ikke at kunne tage sig sammen. Lykke. Skilsmisse, forældreroller og flygtige parforhold. Poetiske, og til tider humoristiske, beskrivelser af at møde det uventede og turde træde ind i det. Eller bare at bøvle med at få den skide plæneklipper til at virke. Sangene kommer primært fra Gorms album "Huskekager".
   Alt i alt er koncerten en poetisk rejse med plads til både tårer og grin, fremført af to musikanter med noget på hjerte.
   Biografpremiere: Torsdag 14. marts
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 01:40
   Censur: Ikke vurderet

   torsdag 11. april

   Sko/torp


   U

    torsdag 11. april

    1t 40min

    Ikke vurderet

    Sko/torp

    19:30
    U - Sal 1
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    U
    SKO/TORP
    Koncert torsdag den 11. april 2019 kl. 19:30 i BIO Huset Galten

    Billetpris 225 kr.
    Medlemmer af BIO Huset 200 kr.

    Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen


    Med godt 80 koncerter Danmark rundt på årlig basis er duoen et af landets absolut mest utrættelige, og elskede, livebands, hvor sangene fra Sko/Torps bundsolide bagkatalog - der har strukket sig over adskillige årtier, siden de i 1990'erne cementerede deres status som et af landets mest velansete orkestre -
    har fået nyt liv i intime, akustiske rammer.

    "Når man har været på landevejen siden 1990, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget ny brænde på bålet. Vi er skabende kunstnere og laver løbende nye malerier - men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem. De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter", forklarer Søren.

    Derfor har det været følelsen fra de akustiske koncerter, som har været helt central for Sko/Torp at genskabe på albummet. For duoen handler det om at holde musikken varm, akustisk og ærlig med fokus på de vedkommende tekster.

    'After Hours' er lyden af de sene aftentimer - de stunder, hvor man for alvor reflekterer - hvor Palle Torps eminente guitarspil og Søren Skos sjælfulde vokal maler emotionelle billeder over albummets 10 numre.
    Biografpremiere: Torsdag 11. april
    Instruktion:
    Skuespillere:
    Spilletid: 01:40
    Censur: Ikke vurderet