Torvet 6
8464 Galten
86945155

Koncerter

BIO Huset er et fantastisk rum at afholde koncerter i. Ved den seneste ombygning i 2013 havde vi mulighed for at gøre noget særligt ud af akustikken. I dag er salen indrettet, så lyden er fantastisk både når vi viser film, og når vi omdanner salen til spillested.

Vi har plads til 126 gæster ved koncerterne, så det er intime koncerter hvor gæsterne kommer helt tæt på musikerne.. Blandt de kunstnere vi har haft fornøjelsen af gennem årene kan nævnes; Allan Olsen, Lis Sørensen, Poul Dissing med sønner, Niels Henning Ørsted Pedersen, Henning Stærk, Irsk Folkemusik, skots folkemusik, Anne Dorte Michelsen - ja listen er meget lang. Vi afvikler som regel 2-3 koncerter både forår og efterår.


Nytårskoncerterne med Prinsens Livregiment og div. kunstnere er vores koncert-flagskib. Vi samler omkring 500 gæster til disse meget populære koncerter, som afvikles i Galten Hallen.


Følg med her på hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og tjek plakaterne i BIO Husets vinduer for at følge med i vores koncertprogram.

Herunder ser du alle programsatte koncerter:

fredag 1. november

Eksklusiv dobbeltkoncert


U

  fredag 1. november

  3t 00min

  Ikke vurderet

  Eksklusiv dobbeltkoncert

  19:00
  U - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  U
  EKSKLUSIV DOBBELTKONCERT
  JAN SVARRER
  STEFFEN SCHACKINGER

  Fredag d. 1. november 2019 kl. 19:00 i BIO Huset.

  Kr. 225,00 medlemmer kr. 200,00
  Inkl. én special øl.

  Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen.

  Kl. 19:00 går Jan Svarrer på med sit one-mand-show.
  En komiker og hans guitar. Med rutineret hånd blandes komik og musik til hverdagshumoristiske situationer. Som manden der er døden nær med 37,7 i feber, den udkørte folkeskolelærervikar, eller underviseren i kommunikation der ikke kan kommunikere. For ikke at tale om øvelser udi krop og rytmik. Og meget meget mere. Musikken springer ubekymret rundt fra jazz, vise og rock'n'roll. Humoren både er ligetil og kringlet. Timingen er træfsikker og kropskomikken ubetalelig!

  Kl. 20:00 er Steffen Schackinger på scenen.
  Steffen Schackinger er en dansk guitarist der i maj 2010 høstede anerkendelse i guitarkredse, da han trådte ind på listen over tidernes bedste guitarister i Guitar On The Edge med en 15. plads - bl.a. placeret foran Slash, Eric Clapton, Frank Zappa og Carlos Santana.
  Steffen Schackinger er født og opvokset på Fyn og uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium. Tilbage i 90'erne var han guitarist i det odenseanske rockband Merzy, med hvem han også turnerede i det meste af Europa, indtil han i 1998 forlod bandet. Siden har han som freelancemusiker spillet med i og skrevet musik til diverse musicals og teaterstykker, ligesom han har arbejdet som studiemusiker og underviser.
  I 2008 udgav han albummet ElectriGuitartistry, hvor han i eget navn spiller egne kompositioner. Stilen er instrumental melodisk fusion/rock og medvirkende på pladen er de gamle bandmedlemmer fra Merzy: Henrik Bjørn (bas) og Mickey Hurricane (trommer), samt violinisten Jane Clark. Albummet og videoerne med Schackinger har fået flere millioner visninger på YouTube.

  I pausen er kiosken åben for salg af bl.a. special øl til favorable priser.
  Biografpremiere: Fredag 1. november
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 03:00
  Censur: Ikke vurderet