Vi har valgt at følge myndighedernes opfordring til at vi danskere undgår at forsamles i større antal. Biografen holder derfor lukket indtil andet forlyder her på hjemmesiden. For at læse mere klik da her...
Torvet 6
8464 Galten
86945155

Foredrag

I BIO Huset afholder vi i løbet af året forskellige foredrag.

Dels foredrag arrangeret af BIO Huset selv; men også foredrag livestreamet fra Aarhus Universitets Offentlige foredrag i Naturvidenskab.
Under foredragene fra Aarhus Universitet er der mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderen via SMS.
Livestream visningerne er støttet af Carlsbergfondet.


Herunder ser du alle BIO Husets programsatte foredrag:

torsdag 10. september

Emil Erichsen


F

  torsdag 10. september

  0t 00min

  Ikke vurderet

  Emil Erichsen

  19:00
  F - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  F
  Foredrag af Emil Erichsen:
  Jorden rundt og hjem igen

  Torsdag d. 10. september 2020 kl. 19:00.

  Billetpris 200 kr.

  Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen

  Efter tre års jordomsejling ombord på skibet Havana vendte Emil Midé Erichsen hjem til Danmark i 2016. I dette Emil Erichsen foredrag fortæller han historien om den omvæltning, det var at komme hjem igen. Gennem nye historier fra sejlturen og endnu ikke viste klip fra Kurs mod fjerne kyster, vil Emil tage publikum med ombord på Havanas rejse hjemover og med indlevelse fortælle om, hvordan det var fra den ene dag til den anden at skifte den stille hverdag på båden ud med et liv hjemme i gamle rammer, men med et forandret syn på tilværelsen.

  I foredraget vil Emil også tage publikum med op langs vestkysten af Norge og hele vejen til Svalbard med familiens "nye" skib Wallenberg. Med flotte billeder og videooptagelser kommer tilhørerne med ned under overfladen, ned i den fantastiske blå verden og vil opleve svømmende kammuslinger, vilde spækhuggere og kæmpestore pukkelhvaler.

  Med oplevelser og fortællinger fra sydlig halvkugle i Stillehavet til Barentshavet nord for polarcirklen, fortæller Emil også om en jordklode, der er hårdt presset og under forandring.
  Biografpremiere: Torsdag 10. september
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 00:00
  Censur: Ikke vurderet

  onsdag 28. oktober

  Christian Bitz


  F

   onsdag 28. oktober

   2t 00min

   Ikke vurderet

   Christian Bitz

   19:00
   F - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   F
   Christian Bitz foredrag: Kvalitet

   Billetpris 175 kr.

   Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen

   I sit nye foredrag sætter Bitz det gode liv i perspektiv - et liv hvor sundhed spiller en central rolle for livskvaliteten. Men hvor meget skal sundhed egentlig fylde? Vi lever i en tid, hvor sundhed fylder meget. Alt for meget. Og det er næsten umuligt at skille seriøs videnskab fra selvopfundne mirakelkure. Bitz rydder op i sundhedsjunglen og giver dig en guide til at træffe fornuftige valg, der rent faktisk batter på sundhedskontoen - og måske fravælge dem, der ikke gør. Du bliver i stand til at sætte ind lige der, hvor det betyder allermest for din sundhed og livskvalitet.

   Sunde vaner kommer ikke af sig selv. Det kræver en indsats at prioritere sundhed, og det kan være svært i en hektisk hverdag, hvor tid - eller mangel på samme - ofte bliver undskyldningen for overspringshandlinger. Bitz giver dig dog ny viden, motivation og masser af stærke input til permanent at hæve dit sundhedsniveau i hverdagen.

   Der er kvalitet bag Bitz’ budskaber, som er baseret på videnskabelige undersøgelser og den nyeste viden inden for sundhed. På den måde er du allerbedst rustet til at træffe beslutninger og stå ved dem - uanset om du vælger skyr, spinning eller et stykke kage i sofaen!

   Der findes ikke én sandhed om sundhed. Men én ting er sikkert: Sundhed har en berettiget plads i vores liv. Hvis du til tider føler, at sundhed er uoverskueligt, så glæd dig til Christians foredrag, som giver dig sundhedsbegejstringen tilbage. Du vil gå fra foredraget med en ny sundhedsopfattelse og lysten til at blive sundere. Foredraget er til dig, som gerne vil have mest mulig ud af din sundhedsindsats. Til dig, der gerne vil have mere kvalitet i dit liv.
   Biografpremiere: Tirsdag 17. marts
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 02:00
   Censur: Ikke vurderet