Vi har valgt at følge myndighedernes opfordring til at vi danskere undgår at forsamles i større antal. Biografen holder derfor lukket indtil andet forlyder her på hjemmesiden. For at læse mere klik da her...
Torvet 6
8464 Galten
86945155

Mirakel - børnefilmklubben


'Filmklubben 'Mirakel' tilbyder gode film til børn.

Filmklubben er opdelt i 3 aldersgrupper med 5 film til hver gruppe. Prisen i 2019/20 er kr. 200,00 for 5 film.

Hvert år er der mange medlemmer af filmklubben, der giver udtryk for at dette er et godt fritidstilbud og vi gør alt hvad vi kan for at skaffe de bedste film til hver gruppe i klubben. Det er en helt speciel oplevelse at sidde sammen med kammerater eller familien i en fyldt biografsal og opleve filmene på det store lærred i en billed- og lydmæssig kvalitet, der gør biografoplevelsen endnu større.

Gældende for alle tre grupper:
Alle kan tilmelde sig filmklubben, også mindre søskende, forældre, bedsteforældre osv. Programmet bliver distribueret via skolerne i BIO Husets område. Har du ikke modtaget et program, kan det hentes i BIO Huset eller på biblioteket. Programmet er klar lige efter skolernes sommerferie.

Vi opfordrer til, at slik, sodavand, popcorn osv. købes i biografen. Vi kan kun holde den lave billetpris såfremt der følger et kiosksalg med hver forestilling.

Læs programmet for sæson 2019/20 her (pdf-fil): Mirakel brochure 2019/20

Billetsalget starter lørdag d. 31. august 2019 kl. 11.00 i BIO Huset.
Resterende billetter kan endvidere købes her på hjemmesiden fra lørdag d. 31. august kl. 13.00