Vi har valgt at følge myndighedernes opfordring til at vi danskere undgår at forsamles i større antal. Biografen holder derfor lukket indtil andet forlyder her på hjemmesiden. For at læse mere klik da her...
Torvet 6
8464 Galten
86945155

COVID 19-information

BIO Huset aflyser alle forestillinger med øjeblikkelig virkning og foreløbig til og med d. 13. april. Det sker på baggrund af myndighedernes nye foranstaltninger for at begrænse COVID-19-epidemien.

Vores vigtigste prioritet er vores frivillige og gæsters sikkerhed, samt at medvirke til at begrænse udbredelsen af COVID-19. Vi håber derfor på din forståelse, og beklager eventuelle gener det må medføre.

Alle biografbilletter købt på hjemmesiden, vil automatisk blive refunderet (bemærk refundering kan tage 3-5 hverdage). Har du købt din billet fysisk i biografen, skal du gemme din billet, så refunderer vi den, når vi åbner igen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@biohuset.dk hvis du har spørgsmål.

Foredraget med Christian Bitz d. 17. marts, samt Comedy Klubben Stand-up d. 24. marts flyttes til efteråret.
Endelig dato kommer senere og når dato er kendt, flytter vi de to forestillingen inkl. alle købte billetter.
Skulle du ikke ønske at få din billet flyttet, bedes du give os besked på info@biohuset.dk senest mandag d. 23. marts. Er dit køb sket på hjemmesiden vil det herefter automatisk blive refunderet til dit kort.

Vi henviser i øvrigt til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, der løbende opdateres med seneste nyt om COVID-19: sst.dk/corona