Alberte Winding Band - Aflysning

Vi må desværre - og med stor beklagelse - meddele, at Alberte Winding bliver nødt til at aflyse resten af årets planlagte koncerter. Aflysningerne skyldes, at hendes mand og faste guitarist, Andreas Fuglebæk, har fået en hjernerystelse, som gør, at han bliver nødt til at have ro i en længere periode for at blive frisk igen.

Andreas Fuglebæk har gennemført nogle koncerter, efter han kom til skade, men har desværre fået det værre, så hans læge og andre eksperter anbefaler ham at slette alt i kalenderen og passe på sig selv, så han ikke får kroniske skader.
Der er selvfølgelig allerede undersøgt, om koncerterne vil kunne gennemføres med en afløser, men det er desværre ikke muligt.

Vi håber det bliver muligt at afholde koncerten på en anden dato i det nye år.
Har du købt billetter på hjemmesiden, bliver disse automatisk refunderet, og pengene ført tilbage til det kort du har brugt at betale med. Har du blot lavet en reservering bliver denne annulleret. Billetter købt i BIO Huset refunderes ved henvendelse i BIO Husets billetsalg. I sidst nævnte tilfælde opfordrer vi til at man medbringer sit dankort/kreditkort, så beløbet kan tilbageføres til dette, og ikke skal udbetales som kontant.