Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


SVEISTRUP
Musik
SVEISTRUP

SVEISTRUP

SVEISTRUP

Koncert onsdag den 4. november 2020 kl. 19:30 i BIO Huset Galten

Billetpris 215 kr.
Medlemmer af BIO Huset 190 kr.

Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen

SVEISTRUP har rejst sig og vist sit sande ansigt.
Kærlighed til soul og funk definerer SVEISTRUPs lyd og musikalske ståsted.

SVEISTRUPs senest album, 'In Your Face', udkom i 2018. Albummet er produceret af Lars Rahbek Andresen og Søren Mikkelsen og det er indspillet sammen med et ekstremt sammenspillet og sammentømret band, som de seneste år har spillet et stort antal live koncerter.

'Mine bandmedlemmer har i den grad ofret sig for, at denne udgivelse kunne blive en realitet. De har været med rundt og spille i hele landet de sidst fire år, hvilket har gjort det til et ekstremt sammenspillet og sammentømret band. Den interne forståelse har været guld værd i studiet', siger Jakob Sveistrup.

Og Sveistrup synger soul og funk som ganske få kan i dette land. Det faktum, sammen med et kompetent band, gør en Sveistrup koncert til en oplevelse.

Fyns Stiftstidendes Simon Staun skrev:
"Soultransformation: Sublime Sveistrup er som forvandlet Jakob Sveistrup anno 2005 og 2017 er to forskellige sangere. Glem alt om "Tænder på dig", pop i storcentre og melodigrandprix. Den fynske sanger er gået all in på soulen, har samlet et toptunet band og skrevet en række yderst personlige sange." ... "Han kan synge højt, lavt, dybt, varieret, sørgmodigt, sexet, soulet, poppet og rocket med den største selvfølgelighed."