Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Nytårskoncert 2023
Musik
Nytårskoncert 2023

Nytårskoncert 2023

Sparekassen Danmark og BIO Huset præsenterer:

Festlig Nytårskoncert
Prinsens Musikkorps
samt solist Martin Brygmann.
Dirigent Nikolai Bøgelund

Lørdag d. 7. januar 2023 kl. 16.00
i Galten-hallen (dørene åbnes kl. 15.00)

Billetpris kr. 290,-
BIO Husets medlemmer kr. 265,-
Bestilte billetter skal være afhentet i BIO Huset, Torvet 6, Galten senest en uge efter reservationen.
Dog senest fredag d. 6. januar 2023

Efter to års Covid-aflysninger vender Prinsens Musikkorps' festlige nytårskoncerter tilbage til Galten lørdag d. 7. januar 2023.
Det bliver garanteret både festligt, gennemmusikalsk og morsomt når solisten denne gang bliver multikunstneren Martin Brygmann, der kan skrive bl.a. skuespiller, komiker, sanger og komponist på visitkortet. Brygmanns indgang til showbizz var i øvrigt som trommeslager - bl.a. for Lars Hug.
Martin Brygmann er kendt som en fantastisk og morsom entertainer, og der er derfor god grund til at glæde sig til en koncert fyldt med humor og god musik.
Gennem tiden har Martin Brygmann også markeret sig som en fænomenal sangskriver, og hans sange har været soundtrack til adskillige danske film og tv-serier.
Netop nu er Martin Brygmann aktuel i 'Toppen af Poppen' på TV2, hvor seerne søndag fik genopfrisket en stribe af Martin Brygmanns sange såsom 'Vent på mig', der i perioden 1993-2008 var den mest spillede sang på P3, 'Ud i det blå' og film-hittet 'En kort en lang' (Lisa Nilsson) for ikke at nævne julekalendersangen 'Jesus og Josephine'.

Veloplagt dirigent
Dirigent ved koncerten bliver den altid veloplagte Nikolai Bøgelund, som gennem årene har haft et tæt samarbejde med Prinsens Musikkorps og har stået foran orkestret ved et hav af koncerter. Desuden har trombonespilleren og arrangøren også været på verdensturné med Lukas Graham.
Nytårskoncerten vil som altid byde på et par timers musikalsk underholdning på højeste niveau, når Prinsens Musikkorps giver den gas på scenen med det 16 mand store orkester.
Koncerten lørdag d. 7. januar i Galten-hallen bliver i øvrigt premieren på årets nytårsturne for Prisens Musikkorps nytårskoncerter.