Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Maja og De Sarte Sjæle - Koncert
Musik
Maja og De Sarte Sjæle - Koncert

Maja og De Sarte Sjæle - Koncert

Koncert med Maja og De Sarte Sjæle i BIO Huset fredag d. 8. september kl. 19.30

Billetpris 225,00 kr.
Medlemmer af BIO Huset 200,00 kr.

Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen

Maja og De Sarte Sjæle er umiddelbar pop og 80'er-poesi om forlist kærlighed med Maja Rudolphs smukke stemme som omdrejningspunkt.

I oktober 2022 udkom deres nye album Wroom Wroom, der følger op på historien fra debutalbummet og på bedste pop-maner imponerer med velproducerede, velskrevne ørehængere.

"Mens debutalbummet var et rendyrket breakup-album, er hovedpersonen på 'Wroom-Wroom' kommet videre. Hun falder og fjoller rundt i livet, mens hun lærer at tage det sure med det søde. Ingen er perfekt, ingen er fuldkommen, ingen er fejlfri.", fortæller Timo Andersen.

Maja og De Sarte Sjæle har mere på hjerte end så mange andre popnavne i dag. Timo Andersen er den introverte sangskriver, der sætter ord på de sange, Maja Rudolph lægger stemme til.
De debuterede i april 2016 med albummet Maja og De Sarte Sjæle, hvorfra sangen "Uden Dig" blev et af de mest spillede numre i radioen.

Flere af bandets sange har fået massiv airplay på alt fra P4 til P6 og P5 - senest med albumtracket "Euro92", der landede før sommeren. Hen over sommeren 2022 har Maja Og De Sarte Sjæle bl.a. spillet på Jelling Musikfestival og været med Annika Aakjær på tour.