Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Kolibrien
Kolibrien

Kolibrien

Dette er fortællingen om Marco Carreras liv - en mand kendt som “Kolibrien”. Et liv fyldt med skæbnesvangre tilfældigheder, tab og historier om absolut kærlighed.

Vi følger Marco fra de tidligere 1970’ere frem til den nære fremtid. På havet møder Marco Luisa Lattes, en smuk og usædvanlig ung kvinde - en livslang kærlighed, der aldrig bliver hverken fuldbyrdet eller slukket. Hans ægteskabelige liv bliver ganske anderledes - i Rom sammen med Marina og deres datter Adele. Den ubarmhjertige skæbne slynger Marco tilbage til Firenze og udsætter ham for de hårdeste prøvelser. Han finder Daniele Carradori, Marinas psykoanalytiker, som bliver hans beskyttelse, og som lærer ham at acceptere de mest uventede ændringer.

Kolibrien er en fortælling om den urgamle livskraft, om den besværlige kamp, vi alle udkæmper for at holde stand mod det, der kan virke ubærligt - blandt andet med brug af magtfulde hjælpemidler som fantasi, glæde og godt humør.