Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Onsdag 22. november
Viktor mod verden
Strimlen filmklub
Viktor mod verden

Viktor mod verden

Viktor Leth, har boet alene hele sit liv med sin mor, der er bange for alt. Viktor har levet sit liv gennem gamle danske film og ved absolut intet om virkeligheden. Men da moren dør, overlades Viktor til sig selv. Han finder ud af at hans far, Charlie, stadig lever, og han beslutter sig for at opsøge ham i København.

Viktor tror at hans far er jazzmusiker, men Charlie viser sig i stedet at være forsikringsmand i et stort, skrantende forsikringsselskab. Viktor viser sig dog at have et kæmpe talent for forsikringer pga. sin mors store frygt og Charlie forsøger at bruge Viktor til at redde hele selskabet.

Samtidig møder Viktor møder Josefine, en utrolig uheldig medarbejder, hvis liv har været en lang ulykke og de to ser noget i hinanden. Men da hele kampagnen for at redde selskabet ender med at handle om Viktor, må han tage et valg: Vil han spille den rolle som hans far vil have ham til, for at redde selskabet, eller skal han gå sine egne veje?