Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Koncertforedrag - Shu-bi-dua
Musik
Koncertforedrag - Shu-bi-dua

Koncertforedrag - Shu-bi-dua

Koncertforedrag med Thomas Ulrik Larsen i BIO Huset fredag d. 4. oktober 2024 kl. 19.00

Billetpris 150,00 kr.
Medlemmer af BIO Huset 125,00 kr.

Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen

Koncertforedrag om Shu-bi-dua med Thomas Ulrik Larsen
Pjat, poesi og postmodernisme 1973-83

Drengene fra Det Grønne Område har til dato solgt over seks millioner album og er, i endnu højere grad end rivalerne i Gasolin', blevet en sproglig og musikalsk del af danskernes DNA. Det var i de første 10 år og på de første 10 LP'er, Shu-bi-dua etablerede sig som Danmarks første egentlige postmoderne band: Ingredienser som revy, 60'ernes crazykomik, tegneserier, grillbar-kultur og amerikansk rock blev blandet i et udtryk, som på få år blev et helt sømløst tapet, som millioner af danskere har malet deres opvækst på. Thomas spiller selv flere Shu-bi-dua-sange og dykker ned i humorens historie og begreber fra postmodernismen. Forbered jer på en aften med mange gode grin. En kærkommen lejlighed til at få frisket op på bandet, der viste, at oprør er uundgåeligt - også selvom man kommer fra det bedre borgerskab.

Thomas Ulrik Larsen, født 1971, er en af Danmarks mest erfarne og efterspurgte musikformidlere. Han var i mange år musikskribent for bl.a. Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Derudover er Thomas musikskolelærer, guitarist og sangskriver med fire album-udgivelser på cv'et under sit alias, Lysår. Han er bosat i Nordsjælland med sin familie.