Kultursalon

BIO Husets foyer kan omdannes til Kultursalon, der er indrettet med indbydende cafémøbler, lydabsorbenter på væggene og gardiner til at trække for vinduerne. Alt sammen for at forbedre lydforholdende.
Der er mulighed for at opstille en lille scene og der kan monteres scenelys. Hvis der er behov herfor, kan BIO Huset være behjælpelige med lydanlæg.
Der er plads til 25 - 30 personer.
Optræden i BIO Husets kultursalon skal koordineres med filmforevisning, der er sjældent mulighed for arrangementer begge steder på en gang.
Kiosken vil være bemandet, så der er mulighed for at gæsterne kan købe kioskvarer, kaffe, øl og vin.

Du/I kommer med sceneoptræden. Mulighederne er mangfoldige, i flæng kan nævnes:
Foredrag, det kan være om sundhed, en spændende rejse du har foretaget, en forfatter du brænder for, en komponist der har begejstret dig - mulighederne og ideerne er mange.
Musik, hvis du selv eller en gruppe, vil spille for andre. Akustiske instrumenter passer bedst ind i rammerne.
Du har måske begået en lille digtsamling eller andet litterært, som du gerne vil læse for andre.

BIO Huset stiller rammerne til rådighed uden udgift for dig - du skal blot komme med den gode ide, selv sørge for pressedækning og annoncering og gerne samle et relevant publikum.
BIO Huset har skærme i vinduerne, som kan benyttes til PR for arrangementet.

Vil du høre mere om mulighederne, eller har du allerede en god idé, der egner sig til vores kultursalon, så kontakt gerne BIO Huset på mail; info@biohuset.dk eller telefon 23 32 37 14.

Næste aarngement:
Lørdag den 23. marts 2024 kl. 11.00 får BIO Husets Kultursalon besøg af organist Anne Marie Elbech. Anne Marie spiller på klaveret og der er indlagt fællessang fra Højskolesangbogen.
Det er gratis og varer en times tid.