Frivillig i BIO Huset

Der er ca. 80 personer knyttet til Biohuset som frivillige. Når man starter som frivillig vælger man i samarbejde med os, hvilket hold man knyttes til.

Mandags-tirsdags-onsdagsholdet eller torsdag & lørdags holdet eller fredag & søndagsholdet. Opgaverne som frivillig består af betjening af gæsterne ved billetsalg og kiosksalg. Desuden er der en række praktiske opgaver tilknyttet f.eks. oprydning efter forestillingen. Der tømmes papirkurve, skraldespande, og rengøres i salen. Der skiftes filmplakater efter anvisning, og der brygges kaffe og poppes popcorn.

Desuden er der opgaven som operatør, som efter digitaliseringen er blevet en nem opgave, men ikke desto mindre en vigtig opgave.

Vi har en lille gruppe som har påtaget sig at udføre en række praktiske opgaver i huset, og vi har en gruppe som viser film i dagtimerne f.eks. Babybio og voksenfilmklubben Strimlen.

Bestyrelsen er ansvarlig for at der er tilstrækkelig med arbejdskraft til opgaverne, men den daglige koordinator står fra koordineringen af opgaverne.

Der sker en løbende udskiftning af frivillige, nogle har været med i mange år og andre vælger at være frivillig i 2 eller 3 år. Det betyder, at der til stadighed foregår udskiftning på holdene.

Har du lyst til at blive frivillig så kontakt os via formularen her på hjemmesiden. Hvis vi ikke mangler akut, bliver du stillet på en venteliste og kontaktet når der er brug for flere hænder.Tryk her

Der er en række fordele knyttet til tjansen som frivillig, f.eks. kan vi gå gratis i biografen, og bestyrelsen planlægger forskellige arrangementer i form af filmaftenener, udflugter og fælles spisning. Men det vigtigste argument, når man melder sig som frivillig, er at man bakker op om at der skal være en biograf i Galten, og at man hylder det sociale fællesskab.

Har du lyst til at være frivillig eller blot vil vide mere, kan du læse vores folder "Frivillig i BIO Huset"
Tryk her