Mirakel - børnefilmklubben


'Filmklubben 'Mirakel' tilbyder gode film til børn.

Filmklubben er opdelt i 3 aldersgrupper med 5 film til hver gruppe. Prisen i 2021/22 er kr. 200,00 for 5 film.

Hvert år er der mange medlemmer af filmklubben, der giver udtryk for at dette er et godt fritidstilbud og vi gør alt hvad vi kan for at skaffe de bedste film til hver gruppe i klubben. Det er en helt speciel oplevelse at sidde sammen med kammerater eller familien i en fyldt biografsal og opleve filmene på det store lærred i en billed- og lydmæssig kvalitet, der gør biografoplevelsen endnu større.

Gældende for alle tre grupper:
Alle kan tilmelde sig filmklubben, også mindre søskende, forældre, bedsteforældre osv. Programmet bliver distribueret via skolerne i BIO Husets område. Har du ikke modtaget et program, kan det hentes i BIO Huset eller på biblioteket. Programmet er normalt klar lige efter skolernes sommerferie.

Vi opfordrer til, at slik, sodavand, popcorn osv. købes i biografen. Vi kan kun holde den lave billetpris såfremt der følger et kiosksalg med hver forestilling.

Programmet ligger klar og brochure omdeles til områdets skoler ved skoleårets start.

Læs brochuren her (pdf-fil):
Mirakelbio-23/24.pdf

Billetsalget starter lørdag den 2. september 2023 kl. 11.00, og kan købes på følgende måde:
1. Åbent hus i BIO Huset lørdag d. 2/9 kl. 11.00-13.00 hvor vi sælger filmklubmedlemskaber. Du får dine billetter med det samme.

2. Du kan også købe dit medlemskab på vores hjemmeside www.biohuset.dk fra lørdag d. 2/9 kl. 13.00. Du skal her vælge om du selv vil printe billetterne ud, eller du vil have dem sendt til din smartphone.

3. I BIO Husets normale åbningstid.

Det er en god idé at være i god tid, da holdene hurtigt bliver udsolgt.