Mirakel - børnefilmklubben


'Filmklubben 'Mirakel' tilbyder gode film til børn.

Filmklubben er opdelt i 3 aldersgrupper med 5 film til hver gruppe. Prisen i 2019/20 er kr. 200,00 for 5 film.

Hvert år er der mange medlemmer af filmklubben, der giver udtryk for at dette er et godt fritidstilbud og vi gør alt hvad vi kan for at skaffe de bedste film til hver gruppe i klubben. Det er en helt speciel oplevelse at sidde sammen med kammerater eller familien i en fyldt biografsal og opleve filmene på det store lærred i en billed- og lydmæssig kvalitet, der gør biografoplevelsen endnu større.

Gældende for alle tre grupper:
Alle kan tilmelde sig filmklubben, også mindre søskende, forældre, bedsteforældre osv. Programmet bliver distribueret via skolerne i BIO Husets område. Har du ikke modtaget et program, kan det hentes i BIO Huset eller på biblioteket. Programmet er normalt klar lige efter skolernes sommerferie.

Vi opfordrer til, at slik, sodavand, popcorn osv. købes i biografen. Vi kan kun holde den lave billetpris såfremt der følger et kiosksalg med hver forestilling.

Normalt vil programmet ligge klar og brochure omdelt til områdets skoler ved skoleårets start.
Sådan er det ikke i år. Da der grund af Covid-19 situationen kun må være et begrænset antal i sal og foyer, har vi valgt at afvente, og se hvad der sker. Hvis der kommer styr på situationen og der må lempes på restriktionerne og flere gæster må lukkes ind i salen, vil der blive solgt en halv sæson, når vi kommer til december. Sker der ingen lempelser bliver sæson 2020/21 helt aflyst.