Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Chief 1 med band - Koncert
Musik
Chief 1 med band - Koncert

Chief 1 med band - Koncert

Koncert med Chief 1 med band i BIO Huset torsdag d. 12. oktober kl. 19.30

Billetpris 275,00 kr.
Medlemmer af BIO Huset 250,00 kr.

Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen

CHIEF 1 MED BAND
LIVE 2023
"Alt eller intet, der findes kun livsvigtige koncerter."

I 2017 sprang Chief 1 ud som sanger og solist efter først at have dannet - og væltet - landet i Danmarks første rapgruppe Rockers By Choice. Senere producerede og skrev han sange for et utal af kendte artister såsom Ricky Martin, Nik & Jay , Kim Larsen , Outlandish med flere.
Der skulle noget så skæbnesvangert som en depression til at få ham til at indse, at han manglede noget i sit liv efter 38 år i musikkens tjeneste: Sin egen musik - og især det at stå på en scene og mærke publikum og sende energi tilbage.

Millioner af streams
Efter debutalbummet "Slip" gik det stærkt. Chief 1 kom med i Toppen af Poppen og skabte en af de mest populære fortolkninger i sæsonen, nemlig Medinas "Synd for dig", som han transformerede til en positiv energibombe, som stadig er populær på streaming. Kort tid efter udsendte han sammen med Thomas Buttenschøn kæmpehittet "Alt er godt", som blev kåret af P4's lyttere til årets sommerhit i 2019. Sangen er blevet en evergreen med flere millioner streams.

Det er siden blevet til mange radiohits og daglige airplays med sange som "Tosser ", "Du som mig", "Uperfekt", "Alt er godt " - og ikke mindst "Højt over skyerne ", som Chief & Thomas fremførte til Dansk Melodi Grand Prix 2021. Sangen endte på en fin 3. plads og er blevet et folkeligt hit.

Masser af energi til hjerte og fødder
Chief 1 har også medvirket i flere tv-programmer, fx. Fællessang, Spil min sang og Sommertogtet og med tiden vundet en stor og solid plads på den danske livescene med sit håndplukkede fantastiske band. Sammen formår de gang på gang at brænde en stor positiv og indlevende energi af på scenen til stor glæde for de mange fans og lyttere.

Koncerterne er en blanding af ærlige og dybfølte livshistorier, intense tekster og ikke en mindst en livsbekræftende og sprængfuld energi, der rammer i hjertet, hænder og fødder.

"Alt eller intet, der findes kun livsvigtige koncerter," siger Chief 1, som kan fejre fem år som succesfuld artist i eget navn. I en alder af 52 år. DET er en bedrift i sig selv. Alt er godt.

Chief 1: Vokal og god energi
Heini Corfitz: Guitar & Kor
Søren Borre: Keys & Kor
Kristian Uhre: Trommer & Kor Mikkel Alsø: Bas & Kor.