Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mike Andersen Band - Koncert
Musik
Mike Andersen Band - Koncert

Mike Andersen Band - Koncert

Mike Andersen Band - Koncert

Koncert med Mike Andersen Band i BIO Huset onsdag d. 25. september 2024 kl. 19.30

Billetpris 295,00 kr.
Medlemmer af BIO Huset 270,00 kr.

Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen

Mike Andersen har huseret i det danske musikliv længe med en albumdebut i 2002, og i de mellemliggende 20 år er det blevet til hele 10 udgivelser. Hans musik er blå - helt bogstaveligt med bluesen som afsæt. Men Mike Andersen er meget mere end en traditionsbunden blueshåndværker med en stærk stemme og et sikkert greb om guitaren. Hans virke som sanger og sangskriver er med til at børste støvet af en genre, som ellers har haft det med at strande sig selv i fortiden, for som han synger på stikpillen 'Slamming the Door': "Give me a heads up before I'm the old man". Her er masser af blodsblanding med country, soul, americana og andre genrer, og kassetænkning og klichéer er sendt til storskrald.

Mike Andersen optræder i BIO Huset med band. Bandets sammenspil er ren nydelse. For eksempel i chase-forløbene mellem keyboards og to guitarer og de tunge beats solidt leveret af trommeslager Jens Kristian Dam, der doserede slagene nøje afmålte, så vi hverken får for meget eller for lidt. Johannes Nørrelykke, som guitarist nummer to i bandet, spiller en afgørende rolle for at give luft og vinger til bandets samlede præstation sammen med Mike Andersens flotte stemme.

Bandet opgiver ALDRIG publikumsforkælelsen med lækker, blues / soul'et stemning med Kristian Kolds eminente pumpebas og drypvise keyboard.

Der er ved at være pladsmangel på kaminhylden hjemme hos Mike Andersen, som i 2022 modtog to DMA statuetter, for bedste album og for sin liveperformance. Tidligere har Mike Andersen også modtaget to statuetter, bl.a. for sit solo album 'One Million Miles'.